Despre noi

Perfectoptic a fost înființat în anul 1994 cu scopul de a veni în întâmpinarea dorințelor si nevoilor clienților intr-un mod cat mai profesional și mai placut cu putința. Astfel echipa noastră încearcă mereu să înțeleagă nevoile clienților săi și să privească situația din punctul de vedere al acestora.

Istoria noastră

De-a lungul timpului, am reușit să satisfacem cerințele clienților noștri prin calitatea produselor și seriozitatea noastră.

1994 - Prezent

Deschidem primul magazin de Optică Medicală

Situat în cartierul militari pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 188, acesta fiind locul de plecare pentru ceea ce urma să devină Perfectoptic

2000 - Prezent

Deschidem laboratorul de optică medicală și cabinetul de oftalmologie

Situat în centrul București-ului pe Splaiul Independenței nr 4.

Misiunea noastră

Suntem o familie de opticienii cu o moştenire de care suntem mândri, o familie care s-a dedicat cu pasiune furnizării de produse calitative şi servicii ireproșabile.


Valorile noastre

Respectăm şi preţuim oamenii, facem ceea ce e corect pentru oamenii noştri şi societatea noastră, dar mai presus de toate pentru clienţii noştri.

Întrebări?

Pentru orice informație ne puteți apela la numărul de telefon +4 021 313 1456 , sau scrie un mesaj prin intermediul formularului din pagina de contact